Over Ons

De tijd nemen om van de kleine dingen te genieten. Dat is wat we graag willen laten terugkomen bij de Inpaktafel. 

Hallo! Ik ben Marloes en run deze webshop met mooie en unieke stationery, schrijfmaterialen en notebooks. Ook vind je bij mij kleine cadeautjes voor jezelf.

 

Marloes eigenaar van de Inpaktafel

 

Hoe het begon

In de eerste corona-lockdown kwam mijn werk compleet stil te liggen. Als Winkelmanager was er niet veel te doen en werd ik gedwongen om eens wat meer stil te staan bij de kleine dingen in het leven.  Altijd was er al de wens om 'iets van mezelf' te hebben, en waarom dan niet vandaag beginnen? Op zoek naar meer positiviteit en samen met het onvermogen om stil te zetten werd de Inpaktafel geboren!

Begonnen met het inkopen van een paar leuke kaarten bij onafhankelijke artiesten kwam de website van de grond. Beetje bij beetje werd het assortiment uitgebreid en wat in januari 2020 begon als een idee was in de zomer een echte webwinkel geworden!

 

Geniet van de kleine dingen

Met de Inpaktafel willen ik aandacht geven aan de kleine dingen in het leven. Een kaartje als persoonlijke groet, een momentje voor jezelf met een kop thee of familietijd door samen een fijne puzzel te leggen.

Even stilstaan en reflecteren zorgt ervoor dat we in een steeds snellere maatschappij ook even stil staan bij onszelf en bij elkaar. 

                   Marloes Eigenaar van de Inpaktafel

Ambitie

Ik heb de ambitie om van de Inpaktafel dé online winkel te maken voor unieke stationery en bijzondere cadeautjes voor jezelf. Altijd met oog voor mens en milieu. We steunen graag kleine ondernemers en hopen zo samen groot te worden!

Liefs,

Marloes